Over mij

Anne-Marie Ruiter

Van huis uit ben ik Registerpsycholoog (NIP) A&O en verder ben ik onder andere opgeleid tot Bewustzijns coach, Reiki master en lerares Light Body.

Daarnaast ben ik sinds 2018 CSR gecertificeerd coach. De CSR methoden (Chronische Stress Reversal) is een stress-coaching methodiek welke specifiek is ontwikkeld voor diagnostiek en behandeling van stress en burn-out klachten. Waarbij uit ervaring is gebleken dat burn-out coaching effectief te combineren is met reiki behandelingen; de reiki energie ondersteunt het lichaam om het chronisch te kort aan energie weer aan te vullen.

Ik combineer in mijn werk mijn psychologische kennis met kennis uit de indiase wijsbegeerte. 14 jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in de eeuwenoude wijsheid uit India en de praktische toepasbaarheid ervan in mijn werk. Al jaren volg ik de wijsbegeerte, meditatie en light-body lessen van mijn spirituele lerares en Reiki master Gurumataji en ga ik 2 keer per jaar naar India voor opleidingen, retraites en vrijwilligers werk. Als bedrijfspsycholoog werk ik al 27 jaar voor een diversiteit aan bedrijven. Wil je hier meer over weten kijk dan op www.paravani.nl

Ik vind het een uitdaging om spiritualiteit “handen en voeten” te geven in het dagelijks leven. Spiritualiteit is voor mij niets zweverigs. Het betekent doen wat je te doen hebt in je leven en komen tot meer zelfkennis.

Graag begeleid ik jou (weer) op weg naar een zinvol, energiek en gelukkig leven.

Wil je weten of ik en mijn manier van coachen bij jou past dan kun je contact met me opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

team-member