Light Body klassen

Awakening your light body

Op de lesbijeenkomsten worden de centra geactiveerd. De leraar opent zich voor de energieën en brengt deze in de ruimte, o.a. met behulp van klanken. Door het principe van resonantie worden de centra bij de deelnemers geactiveerd.Ter ondersteuning is er een lesmap en cd's. Met de cd's kun je thuis oefenen. De oefeningen worden begeleid met prachtige muziek van Michael Hammer.

De kosten voor deze 6 blokken zijn € 1200,- inclusief de cd’s. Indien financieel mogelijk in één keer betalen. Lukt dit niet, dan dient een blok minimaal 1 week voor de start van een nieuw blok betaald te zijn. Uw betaling is uw definitieve deelname.

Het is ook mogelijk een thuisvariant te volgen, als aanwezig zijn niet mogelijk is. De kosten daarvan zijn € 90,- per blok inclusief cd’s.

Eén dag les kost € 150,- incl. cd’s, een halve dag € 125,- inclusief cd’s.

Aanvullende individuele begeleiding is mogelijk. Mocht u besluiten te stoppen, dan dient u dat minimaal 1 maand van te voren te melden i.v.m. het bestellen van het cursusmateriaal. Indien u dit niet op tijd doorgeeft, wordt dit gezien als een thuisvariant.

Cursussen 2022

Awakening your Light Body

Voor 2022 staat de eerstvolgende cursus nog niet gepland. Mocht je belangstelling hebben neem dan contact met mij op. Dan kan ik eventuele vragen beantwoorden zodat je kunt beslissen of het volgen van een Light Body trainingen bij je pas.