Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Zingeving, veerkracht en zelfkennis
Wat mij betreft zijn dit de pijlers waarop je een energiek en mooi leven bouwt, waarin je doet wat bij je past en leeft vanuit wie jij bent.
In de loop van je leven kun je door verschillende redenen vast lopen in je werk of hele leven. Ervaringen, veranderingen, verlies en ingrijpende gebeurtenissen kunnen er voor zorgen dat je eigenlijk niet meer past in de situatie waar je in zit.
Wat zich meestal uit in onvrede, stress, vermoeidheid en ziekte.

Heb je vaak last van:

  • Een gebrek aan energie, vaak moe en futloos bent en niet meer weet hoe je je ooit weer energiek zou kunnen gaan voelen.
  • Negatieve en sombere gedachten die je eigenlijk niet wilt hebben.
  • Twijfels of je wel het juiste werk doet en/of waarom het niet lukt om met meer plezier en resultaat te werken.
  • Het gevoel dat je niet meer past op de plek waar je bent "in de verkeerde film zit", maar niet weet wat je dan wel zou willen.
  • Stress waardoor je vaker een kort lontje hebt dan je zou willen.
  • Het gevoel dat wat je meegemaakt heb je zo veranderd heeft dat je niet meer bent wie je was, maar wie ben je dan nu en wat wil je dan nu?

Herken je bovenstaande dan is dat eigenlijk een signaal dat je in je leven niet meer op het juiste spoor zit en het tijd wordt voor actie. Het wordt tijd om tijd voor je zelf te maken en uit te zoeken hoe je verder wilt gaan met je leven. Graag ondersteun ik je bij deze zoektocht. Zodat je weer het stuur van je leven in handen neemt, je leven gaat leven zoals bij jou past en daarvoor voldoende energie hebt.

Interesse in een gesprek?

Neem contact op